maanantai 7. toukokuuta 2012

Viikko!

Enää viikko Balilla ja matka kohti Suomea alkaa! Riina ja Soila lähti eilen yöllä ja kyllä siinä meinas pikkuporu tulla, kun joutu hyvästelemään niin läheiseks tulleet ihmiset. Mutta onneks nähään Suomessa! Riinan ja Soilan lähtö kasvatti vielä enemmän omaa koti-ikävää ja haluais itekkin vaan jo mennä! Vielä kun meillä on nyt final testit niin ei yhtään kiinnostais enää olla täällä. Mutta pitää vielä nauttia viime hetket ja Villekin on vielä huomiseen asti täällä.

Lähtövalmistelut on jo tullut aloitettua, turhaa kamaa heitetty roskiin ja vähän siivoiltu vaatekaappeja. Saa nähä miten mahtuu kaikki neljän kuukauden kamat rinkkaan ja pikkumatkalaukkuun... Viime viikonloppu menikin siinä, että pidettiin vielä vikaa kertaa hauskaa koko porukalla.

Tänään meillä oli kielen koe, joka osoittautui taas täsmälleen samaksi kuin viime viikon harjoituskoe. Kuuntelukin oli yksi niistä, mitä oltiin tunnilla kuunneltu. Eli piece of cake jälleen kerran. Turismin koe oli take-home-test, mikä palautettiin tänään. Oli siis viikko aikaa rustailla kahdeksaan kysymykseen vastaukset. Kirjallisuudesta meillä ei ole koetta ollenkaan, vaan siitä piti kirjoittaa noin A4-pituinen novelli indonesiaksi. Ei paha nakki, ja sanotaanko, että Google Translator on ihan kätevä väline. Huomenna meillä on sitten vielä luvassa kielen puhekoe ja historian koe sekä keskiviikkona talous ja sitten on homma taputeltu! Torstaina on closing ceremony, jolloin saadaan todistukset ja muuta hässäkkää.

Vikoja iltoja koko porukalla.
ps. Oon blondi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti