keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Singapore in a nutshell

Fiksuina tyttöinä oltiin buukattu ne halvimmat lennot Bali-SNG, eli edessä oli lento kuudelta aamulla, ja herätys ennen kolmea yöllä. Yöunet jäi vähille, vaikka koneessa sai nukkua vielä toiset pari tuntia. Saavuttiin Singaporeen aamuysiltä ja kyl väsytti. Käytiin heittämässä Annen laukut hostlalle ja lähettiin seikkailemaan metrolla ja kävellen ympäri kaupunkia. Käveltiin keskustasta Little Indiaan tukahduttavassa kuumuudessa, eikä oikeen jaksettu zombailla siellä. Mutta tulipahan nähtyä. China Town skipattiin, kun niitä on jo parit nähty muissa kaupungeissa.

 
Käytiin tsekkaamassa maailman isoin maailmanpyörä Singapore Flyer ja must-see Marine Bay Sands hotelli. Hotelliin pääsi ulkopuolisena yläkannelle 20 dollarilla, mutta uimaan infinity pooliin ei pääse muut kuin hotellin asukkat. Näkymät oli kuitenkin huikeet, sekä maailmanpyörästä ja hotellista, ja niin myös jääkahvin hinta laivan kannella.
Näkymät maailmanpyörästä
I'm on a boat
Käytiin nopeesti ottamassa pikkasen lepiä hostellissa ja jatkettiin vielä illalla kattomaan Clarke Quay baarialue. Harmi kun ei ollu keskiviikko ja ladys night, että ois päässy ilmasille drinksuille.. Ehkä ens kerralla sitten.
Clarke Quay
Painuttiin petiin aikasin, ja aamulla heräsinkin siihen kun Anne oli lähössä kentälle ja heitettiin hyvästit. Siihen loppu meidän reissaaminen yhessä. Tosiaan nukuttiin melkeen 5kk samassa sängyssä tai ainakin samassa huoneessa, reissattiin kaikki reissut yhessä, ja kotiinkin oli tarkotus mennä yhessä. Mutta Anne jatkoi nyt Bangkokkiin ja mun suunta oli takasin Balille.

Ite lähdin liikkelle myöskin aikasin keskustaan vaan todetakseni, että kaikki mestat aukee vasta kymmenen jälkeen. Istuin sitte mäkkärissä kahvilla ja sovittiin Sofien kanssa treffit Singapore Zoohon! Matka sinne kestikin luultua pitempään, yli tunnin, joten aika pikapikaa vilkuilin elukat läpi. Nähtiin mm. white tiger ja tosi symppisluonteisia norsuja. Ja liikaa apinoita. En nyt lisää kuvia, kun kyllä te tiedätte miltä eläimet näyttää. Puolet eläintarhastakin jäi ens kertaan, kun piti lähtee lentokentälle. Päällimmäisenä Singaporesta jäi mieleen ipodejansa räpläävät ihmiset metrossa kuulokkeet korvilla, ja se kuinka erinäköstä jengiä siellä asui. Ihonväriä ja naamavärkkiä löytyi joka sorttia Intialaisesta mallista kaikennäköisiin Aasialaisiin versioihin ja jonkin verran länkkäreitäkin.

Lento Balille ja nyt on taas uus viisumi taskussa loppureissua varten. :) Oli outoa palata meidän villaan, joka oli tyhjillään. Mutta edelleen, seikkailu jatkuu... Tänään muutto uuteen kämppään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti