keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Viikko... vai seittemän viikkoa???


Joskus maaliskuussa alko tuntua, että vaihtoaika Balilla jää hiukka lyhyeks. Ajatus kävi mielessä, että jospa jäisikin tänne pidemmäks aikaa.  Jostain syystä asia unohtu, kun rupes miettimään kuinka kivaa on myös palata Suomeen. Viimeisellä viikolla asia alko kuitenkin vaivaamaan mieltä enemmänkin, ja kelasin kuinka paljon vaikeempaa ja enemmän maksaakaan tulla takasin Balille sitten joskus myöhemmin kuin että jäisi suoraan tästä. Kuume puski päälle ja jossain ihme sairasteluhöyryissäni selvitin, että lentojen siirtäminen onkin paljon halvempaa kuin mitä kuvittelin. Seuraavana päivänä kävelinkin jonkun ihme päähänpiston vuoksi lentoyhtiön toimistolle ja näppärästi vaihdoin lentoja, ja ostin paluulennon Singaporesta Balille. Eli nyt kävi näin; jään Balille vielä seittemäks viikoks. =P Käydään Annen kanssa Singaporessa, mistä Anne sitten jatkaa alkuperäisten suunnitelmien mukaan Bangkokin ja Istanbulin kautta Suomeen. Singaporesta ite lennän takasin Balille, nappasen uuden viisumin taskuun ja murehdin sitten missä mulla on rahaa asua täällä...

Eipähän ainakaan tuu oiskosittenkipitäny-harmitteluja! Meneehän tuokin loppuaika sitten nopeesti, ja kyllä täältä kohta tullaan takaisin. Anne ja Riina saa pitää nyt ”Miinan ja Mannen-kotiinpaluubileet” kahestaan ja Sirpa pitää bileet sitten myöhemmin kesällä.

Koulussa viimesinkin tentti on nyt ohi ja  huomenna on Closing ceremony. Sitten arvatkaas mitä: alkaa loma! Ja vielä kun ens viikolla visarunin jälkeen meri alkaa näyttää vihreetä valoa ja pienempiä aaltoja meikää varten, niin elämä hymyilee. :) Nähdään myöhemmin, Suomi!

PS. Ja kaikki te kymmenet uteliaat kaverit, jotka jo ootte ahdistellu kysymyksillä ja painostuksella feisbuukissa, tai te jotka ette kehtaa kysyä, niin EI, täällä ei oo ketään indosurffilettiä mun seurana, ihan yksin jään! =D

1 kommentti:

  1. Indosurffiletti :D Hurjan hauskaa Bali-lomailua Mirtzi! Enempää ei sit lentoja siirrellä (vaikka löytyisikin joku kiva indosurffiletti)...!

    VastaaPoista