keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Back in Bali

Singaporen jälkeen tuntu taas ihanalta palata Balin kentälle noin sadatta kertaa. Tiettekste fiiliksen: pikku kangasreppu selässä (kiitos vaa Lotalle kaupoista :p ) ulos koneesta astuessa lämpö iskee naaman kuin seinä ja saa hymyn huulille. Juoksien lentokenttäbussista ekana viisumimaksuun. Passia vilauttamaan ja uus viisumi liimattuna passissa. Security ukkojen luokse (joilla on kukkia korvantakana ja riisiä otsassa), kangaskassi hihnalle skannattavaks ja kassista ulkopuolella roikkuvat consut jää kiinni liukuhihnan väliin. Ja sua vaan naurattaa, kun on maailman paras fiilis palata Balille... Balin kentänkin pääsee läpi noin viidessä minuutissa, jossei oo ruuhkaa. Ja kevyin kantamuksin on ihana matkustaa ja kun tietää miten homma toimii. Tästä seuraava rakas fiilis on tietenkin, kun ne noin miljoona taksikuskia hyökkää sun kimppuun. =D Niistäkin pääsin pujottelemalla läpi ja lopulta kotiin tyhjään villaan. I'm back in Bali!

Siinä vaiheessa iski kyllä hämmennys, kun ei näkyny muita vielä Balilla muutamia öitä viettäviä kavereitakaan siellä. Istuin yksin keittiön pöydän ääreen ja kelasin että mitäs sitten tekis. Yksin oleminen on tuntunu hassulta, koska on niin tottunut, että kotona on aina joku ja ympärillä on aina porukkaa. Hyvä, etten seinille alkanu juttelee.

Maarin kanssa kuitenkin vietettiin täällä vielä viikko yhessä. Muutettiin uuteen murjuun ja asuttiin kahden eri kämppiksen kanssa. Ja hyvin liikku muuttolaatikko, matkalaukku ja rinkat skoballakin. Nyt on kuitenkin sit vikatkin kämppikset lähteny Balilta. Janita lähti, Nikke lähti eilisyönä ja Maari sitä edeltävänä. Mutta arvatkaas kellä on ihana pieni oma huone nyt? :) Oon viimeks asunu yksiössä joskus viis vuotta sitten, mutta onneks mulla on Padi, ni ei tartte nukkuu yksin. Mutta on täällä vielä muitakin frendejä jäljellä ja tässä kompleksissa asuu myös kaks germaanityttöä, joiden kanssa jaetaan noi yleiset tilat.

Kauheesti ihmiset kyselee millanen kämppä mulla nyt on ja missä asun jne... Emmä vaa tajuu, siis ketä kiinnostaa? =D Eikös enempi kiinnostais mitä täällä on tehty? Mutta eniveis sen takia kirjotin nyt tän postauksen. Ja vastauksesi, mun huone on neliön mallinen, neljä keltasta seinää, ovi, kaks ikkunaa, sänky ja kaappi. Jipii. Sisustin myös tätä kymmenen neliön huonetta laittamalla oman tyynyliinan ja ripustamalla vanhan pyyhkeen verhoksi ikkunaan. 
Paddington chillaa
Mut kattokaa kui villi viikko meillä on ollu. Lavuaariki innostu. Maari: "En voi ikinä unohtaa sitä näkyä ku sä aamuyön tunneilla, puoli kyykyssä kannattelet meijän LAVUAARIA josta suihkuaa vielki vettä :D:D"

3 kommenttia:

  1. hahahaa Paddington chillaa, otatko sen suomeen mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla että Padi on liian iso... Lihonnu hirveesti. Katotaa mahtuuko =D

      Poista