maanantai 27. helmikuuta 2012

25v. partyt potenssiin 3


Sanasten arkku on ollu vähän hukassa synttäreitten jälkeen, vaikka kovasti teki mieli jakaa kaikille, että kuinka siistit yllärisynttäribileet meijän villaperhe oli järkänny mulle!! :) Vähän pitää nytki kelata vielä, että mitäs kaikkee viime torstain ja sunnuntain väliin on mahtunu.

Tosiaan täytin torstaina 25v (ikä muutettu), ja en mitään ihmeellisiä pippaloita meinannu pitää. Aattelin että mennään sitte perjantaina ulos ja juhlistetaan ikääntymistä. Ja kuten Anne tossa jo viime postauksessa kertokin, niin Annen porukat oli Balilla torstaina vikaa iltaa  ja lähettiin syömään yhessä. Anski jotain vähän meikkas siinä kotosalla, ja kysyin et pitäskö ittekki vähän laittautuu oikee (muutoin ei täällä tuu oikee meikkiä käytettyä). Heitin siinä sitte ripsarit naamaan ja lähettiin safkaamaan. Ruoat oli nannaa ja saipa anski huijattua mut ottamaan jälkkärikskin toisen drinksun. Mitään en aavistanu koko illan aikana, vaikka tytöillä ja anskilla oli kovat tekstailutkin käynnissä samalla, ja anne vaan vedätti mua kokoajan. Käytiin kaupoilla ja palailtiin sitte villalle. Pihassa olin vähän ihmeissäni, ku huomasin jenkkipoikien skobat. ”Noi on kyl ihan niitten kypärien näköset.” Silti Anne sai taas huijattua, että ei ne niitten oo, vaan vuokraisännän kavereitten. Joopajoo, mutta täydestä meni. Seuraavaks ihmettelin, että miks meijän kämpästä on valot pois, mut ”kaikki o varmaa ylhääl tai jossai muual”. Jea rait hei. Kuinka blondi sitä voikaan olla, ja helposti vedätettävissä?

Tajusin kaiken, kun avattiin ovi ja näin pimeyden keskellä punasen valon. Kameranvalo! Jäädyin ihan täysin ovelle, ja valot näpsästiin päälle ja tuli yllärihappybirthdayonnee-huudot! =D Kaikki oli pukeutunu inkkareiks, oli sotamaalaukset ja sulat! Seuraavas hetkes mulla oli kädessä lasi jotain punasta juomaa, villalaisilta synttärilahja ja kortti, ja halauksia tuli. Lahjapaketista ilmesty surffikirja (jota myöski olin katteltu samaisena päivän kaupassa tyttöjen kaa...) ja korttiin oli runoiltu kaunein ja julkaisukelvoton runo. Paikalla oli kaikkia muita ihania vaihtareita, joita en todellakaan odottanu näkeväni tullessa kotiin. =D Seuraavaks mullekin tehtiin inkkarimaalaukset ja –kampaus (kiitos Lotta :) ), ja bileet oli käynnissä! Porukkaa tuli lisää ja oli ihan sairaan hauska ilta. Eipä tarttenu Eikonissakaan maksaa juomista mtn, kun paikalliset sano tiskille et tytsyl on synttärit ja ilmaset drinksut virtas. :) Jatkoista ei tartte sanoo mtn muuta, ku että meijän villan iskä ui skobakypärä päässä uima-altaassa, ni eiköhän se kerro tarpeeks.

Team Jenkit ja Team Finland
Perjantaipäivä hengailtiin villan poolilla, ja just kun väsymys meinas painaa uudestaan, ni eiköhän Anne ja Soila heilahtanu paikalle Arak-pullon kanssa, ja synttärit jatku siitä sitte perjantainakin... Eikä hauska siihen loppunu. Lauantaina hengailtiin uusien tuttavuuksien kanssa ja kierreltiin Seminyakin mestoja, eli tän meijän villan lähellä. Potato Head on ihan ehdoton paikka, missä jokasen tulis käydä! Ei sellasta rakennusta voi ees oikeen kuvailla; seinät on pelkkää ikkunaa ja sisäpuolelle astuessas tajuutkin olevas rannalla kirkkaan tähtitaivaan alla. Mestan pooli on ihan rantsussa, ja voit siinä kattella aaltoja ja harmitella mikset oo päässy surffaa pitkään aikaan alkuviikon koulun ja loppuviikon juhlimisen takia. Lauantai oli yhtä uimista ja menin sitte puolimärissä vaatteissa Kutallekin, mutta ei sillä oo mitään väliä täällä. Olin myös koko illan selvinpäin ja aamuun asti jaksettiin juhlia, ja on sanomattakin selvää, että oli kivaa.

Yhtä hehkutusta tuntu olevan synttärijuhlat, eikä ne tuntunu myöskään loppuvan ikinä. Ihan parasta oli, ja siitä voikin sitte päätellä, millä innolla ja tarmolla mentiin tänään aamulla taas kouluun. =P

Sain kaikkee muutakin mukavaa synttärilahjaks, ja juhlat oli sellaset mitä ei ihan joka vuos järkätä, eli suunnileen ikimuistosen hauska viikonloppu kokonaisuudessaan. :) Neljännesvuosisata takana ja tukka edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti