lauantai 25. helmikuuta 2012

Vieraita

Tästä se sitten alkoi. Ekat vieraat tuli ja meni ja tästä lähin on joku kylässä parin viikon välein. Äiti ja isä tuli tänne ystävänpäivänä ja lähti viime torstaina. Aika meni jälleen kerran tosi nopeesti ja aika paljon ne kyllä ehti näkemäänkin. Tai ainakin parhaani mukaan koitin järjestää viihdykettä ja esitellä paikkoja :) Nusa Lembonganin viikonloppureissun takia sai äiti ja isä tosin pärjätä pari päivää ilman mua, mutta ilmeisesti olivat tekemistä keksineet.

Käytiin pari pakollista temppelivierailua, Uluwatun ja Tanah Lotin temppeleissä. Tosin kummassakaan ei itse temppelissä ollut mitään ihmeellistä, vaan paikat missä ne sijaitsi. Tosi kauniit maisemat, etenkin Uluwatussa. Tanah Lotiin mentiin katsomaan auringonlaskua, mikä ei kyllä pilvisyyden takia ollut kummoinen. Käytiin myös Ubudissa pyörähtämässä sekä Rice Terraceilla ja Kopi plantationilla. Itselle siis jo tutut paikat, mutta olihan ne pakko vanhemmillekin näyttää. Kutan aluekin piti tietysti esitellä (pääsin muuten itekkin käymään siellä ekaa kertaa päiväsaikaan). Ja tietysti kämppikset ja villa tuli esiteltyä ja meidän huudit. Ja lehmät!

Vikana päivänä käytiin viel snorklaamassa Blue Lagoonilla, oli tosi hienoo, niin paljon ihania värikkäitä kaloja ja koralleja! Isälle tosin tuli sillä reissulla vähän huono olo, mutta kyllä se tais helpottaa ennen lentokoneeseen lähtemistä. Illalla mentiin vielä syömään yhdessä lähdön ja Mirkan synttäreiden kunniaksi. Ja sainpahan hyvän tekosyyn viedä Mirka pois villalta, koska sillä aikaa muut järjesti ylläribileet kuntoon ja vieraat saapu paikalle. Meinas tosin iskee hätä, kun syötiin liian nopeesti ja Mirkaa ei kiinnostanut lähtee lentokentälle saattaan äitii ja isää:D No, ei tarvinnu paljoo suostutella, että jäätiin vielä vähän shoppailemaan. Ylläri onnistu täydellisesti, tosin vähän Mirka ihmetteli skoottereiden määrää meidän pihassa ja sitä että sisällä oli ihan pimeetä. Lennosta siinä sit selitin et varmaa on vuokraisännällä vieraita ja blaablaa:D Ihan kotiovella Mirka vasta alko aavistamaan jotain, sisään ku astuttii nii valot ja musat laitettii päälle ja bileet alko!

Ja oli kyllä niin mahtavat bileet! Teemana oli inkkari ja siinä sitten piirreltii kaikille sotamaalauksia ja laitettiin tukat. Ja ihanaa, että meidän aussiystävät Kendall ja Brodie tuli viettää viimestä iltaansa täällä meidän kaa! Ihan loistotyyppejä, tulee ikävä. Mut onneks ollaan jo melkein ostettu ne lennot Perthiin, et päästään morjestaa niitä ja näkemään kenguruita! Ja bileet jatku vielä perjantainaki ku meil oli pool partyt ja juotii arakkia! Ja tavattiin suomalainen Esa, joka asuu ihan meidän lähellä kavereittensa kaa ja ne kutsu meidät tänään juhliin niitten luo, että saa nähä mitä tässä vielä tapahtuu...

ps. Ihanaa, Kati ja Martina tulee reilun viikon päästä jee!

1 kommentti:

  1. Kuulostipa kivalta viikolta ja hienot ylläribileet olitte järjestäneet Mirkalle

    VastaaPoista