lauantai 17. maaliskuuta 2012

Philippines calling!

Nain sita on taas hujahtanu viime kirjotuksesta aikaa ja kaikkee on kerenny tassa valissa tapahtuu. Kotonakaan ei toimi netti, niin kirjotan nyt nopeesti vahan pintapuolisia kuulumisia nettikahvilasta.

Martina, Kati ja Riina on ollu nyt taalla meijan kanssa, jee! Ne oli aluks Annen kanssa Ubudissa, sitte on kayty esim vahan reissaa Uluwatussa, koskenlaskussa tanaan ja yllattaen pyoritty Kutan illoissakin. Ja tottakai opetin tytoille surffaamistaki!

Ite en oo paassy mereen, kun ekaks pukkas korvatulehdusta ja sitte seuraavaks ihotulehdus. Lastentauteja, mutta kahen antibioottikuurin jalkeen kaikki on taas fine. Nyt ei sitte kerenny paasee edes mereen ennen filareitten reissua, vaikka siella on aikalaista myrskyakin. Siks ei myoskaa paasty Gileille. Vahan harmittaa etta tytot ei paassy sinne, kun sinne ne ois halunnu. Me nyt paastaan myohemminkin.

Lahiaikoina villalla on vahan ollu kaikenlaista kuumetta liikkella, eika vielakaan oo kaikki terveena. Osa on myos lahteny viettamaan lomaa Jaavalle ja osa Bangkokkiin.

Tosiaan muutaman tunnin younien paassa on lahto Filippiineille! Kati ja Martina jaa tanne viela muutamaks paivaks, ja me Riinan kanssa lahetaan aamukuuden lennolla Cebuun. Sielta ois tarkotus paatya Boholille kattoo suklaakukkuloita, ja sielta lennetaan pikkukoneella Puerto Princessaan ja sielta Coronaan, mista loppujen lopuks Manilan ja Singaporen valilaskujen kautta takas Balille palataan 28.3.

Joo olipas vaikee ruveta taas kasaamaan useemman viikon aikana tapahtuneita asioita yhteen yhtenaiseen tekstiin. =p Mutta nyt pikkuhiljaa nukkumaan ja viitisen tunnin paasta heratys ja lentokentalle! :)

Ainii ja meinas ihan unohtua mainita, etta meilla oli ne midtestit ja kaikki meni aika hyvin. Eli hyvilla mielin lomalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti