torstai 9. helmikuuta 2012

Surffihehkutusta vaan

Heibaa! Vähän päivitystä meijän tekemisistä taas. Koulussa ei taas tällä viikolla ollu mtn ihmeellistä. Kielten luennoilla piti vähän keskittyy, mutta muut luennot meni siinä taulua tuijotellessa. Se siitä, ei ketään kuitenkaan kiinnosta kuulla pelkästä koulusta. =D Ja salilla on taas käyty about joka päivä.

Hiket, eli meijän villa, on luokassa aina ekana odottamassa innolla koulupäivän alkua
Tiistaina olin taas surffaa, eikä siitä oikeen tullu mitään. Tuntu että veessä oli taas tavallista enemmän jätettä ja kakkaa, ja aallot meni ihan miten sattuu ja kun ei niitä oikeen vielä ees osaa lukee. Ja ihme virtaukset vei välillä jalat alta. Mutta kyllä sitä pääs siinä ylös aalloillekin ja tuli ihan mielettömän hyvä fiilis, kun ei reissun aikana ollu päässy ollenkaan laudalle. Vähän tuli pyörittyä kyl taas välillä pesupallona vaahdossa ja raahauduttua laudan mukana pohjan hiekoissa, mut hei alottelijoitahan täs vielä ollaan. =D

Mutta sittte tänään! Ei vitsi mikä fiilis. Mentiin ajoissa rannalle ja päivä vaikuttiki jo ihan täydelliseltä! Aallot oli meille ihan täydellisiä, aurinko paisto, ja meri oikee veti puoleensa! Sinne vaa ja melkeen joka kerta pääsee ylös! Ei sitä fiilistä pysty mitenkään sanoin ees kuvaamaan, mutta voitte kuvitella mielessänne kuinka hienoo on meloo merelle päin, aurinko paistaa, aaltojen kuohuntaa ja ketään muuta ei välillä näkyvissä. :) Sitte surffi menee niin hyvin ja oppii itekseen kokoajan jotain uutta. Adrenaliinia kropassa ja merivettä suussa. Se tässä onkin ehkä niin koukuttavaa, että haluaa kokoajan oppii lisää uutta.


Halusin tätä vaan tulla blogiin hehkuttaa. Että niinku on täällä vaihdossa sillee ihan mukavaa. Tommosia päiviä voisin viettää vaikka loppuelämäni, jos täältä sais töitä. :)

Voittaja!
Sitte välillä käy kyllä taas niitä, että pitää kokeilla eri lautaa ja saa siitä hittiä molempii lonkkiin... Välillä lentään nenälleen laudan yli. Sormenpäät kuluu pois niin ettei sormenjälkiä sais enää otettua. Naama palaa. Toissapäivänä hiekassa raastunut polvi kuluu uuestaan auki ja alkaa mätii.. Perusjuttuja, on tässä siis hyvät ja huonot puolensa. =D
Eiks ookki hienot rantakojun parin euron kukkashortsit?
Mutta huomenissa meillä on tuparit ja niistä sitten lisää myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Vähän siistii, siis SIISTIÄ :)
    Kukkashortsitkin on ihan kivat.

    VastaaPoista