sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tuparit oli ja meni

Tuparit oli ja meni, ja hauskaa oli! Porukkaa oli reilu 30 (tuli päät ihan laskettuakin, kun yritettiin tilata koko lössille takseja, tosin loppujen lopuks huonolla menestyksellä). Kutsuttiin myös meijän mukava vuokraisäntä ja tulihan hän käymäänkin. Tarjottiin salmiakkia ja kirpeitä missäXiä. Otti yhden salmaikin suuhunsa ja toivotti hyvät illan jatkot ja lähti. =D Ei tainnu maistua.

Täältä poistuttiin ennen puolta yötä, kun ihmiset alko käymään melusemmaks. Siirryttiin beach partyihin, jotka oli hienoinen pettymys mm. kalliitten hintojen takia. Sieltä sitten taas vakkaripaikkaan Eikoniin ja suoraan tanssilattialle loppuillaks.

Ollaan kuultu useilta Balilla käyneiltä ja vanhoilta vaihtareilta tarinoita taskuvarkaista ja vähän osattu jo varautua, että jossain vaiheessa se tulee meijänkin eteen. Tässä nyt sitten tupareista palatessa yhdeltä meijän kämppikseltä vietiinkin kaikki. Suoraan meidän hiljasella kotikadulla. Kaks jannua ajo skoballa tytön takaa, leikkas huomaamatta käsilaukun hihnat poikki ja laukku oli jo tiessään. =/ Että tätä ikävyyttä lukuunottamatta ois menny tuparit hyvin.

Seuraavana päivänä kömmittiin muka krapuloissa ylös ja lähdettiin hiljalleen Soilan kanssa rantaan ”ottamaan aurinkoo”. Tarkotus oli vaan löhötä ja torkkua biitsissä, mutta arvatkaa vaan kestikö ees kahta minuuttia, kun kuunneltiin ja katottiin aaltoja niin päätös surffaamaaan lähdöstä oli tehty. En sitte ottanu mitään paitaakaan mukaan, joten bigineissä vaan aaltoihin. Se oli taas jo ihan omaa urheiluaan, kun saa keskittyä vaatteiden päällä pysymiseen samalla, kun pitäs ladallakin pysyy. No mutta, kaiken kaikkiaan mistään krapulasta ei ollu tietoakaan ja päivä muuttu hetkessä paremmaks, ja surffitki suju hyvin. :) (Paitsi Soilalla ei ollut koko ajan niin kivaa, kun välillä maisto oksennuksenkin suussaan aalloissa...) Ja saihan siinä aika hyvät rusketusrajatkin! :)

Kaikki muut villassa nukkuu vielä, vaikka ihmettelen kuinka ne saa nukuttua, kun tuossa naapurissa eli buddhatemppelissä on taas ollut messu koko aamun meneillään. Odottelen että joku herää ja lähetään taas aaltoihin! :) Kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti