keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Amazing Race

Vihdoin Kuala Lumpurissa! Matka tosin meinas katketa heti alkuunsa kun meinattiin myöhästyä lentokoneesta. Lentomme lähti 9.25 ja aateltiin, että nopeesti syödään aamupala hostellilla klo 7.00 ja ehitään hyvin viel kentälle. No, Pom Pom nukku pommiin, joten oltiin jo tekemässä lähtöä tyhjillä vatsoilla, kun hän viimein päätti herätä 7.45! Siinä vedettiin sitte nopeesti nakit ja munat naamaan ja hypättiin taksiin. Kaiken lisäksi taksikuski oli pihi ja vältti yhden tietullin menemällä ruuhkaisen keskustan kautta. Ja meillä kun ei ollu hajuakaan kuinka kaukana lentokenttä ees on niin siinä sydämet tykyttäen istuttiin ruuhkassa.

Baggage drop meni kiinni 8.40 ja lopulta päästiin kentälle 8.48 ja ei tietenkään saatu jättää enää laukkuja sinne vaan jamppa sano portin numeron ja RUN! Riinallekin heitettiin vaan nopeet hyvästit ku piti juosta ja kovaa! No, seuraava mutka matkassa oli tietty turvatarkastus, koska rinkoissa oli kaikki rasvaputelit, mitä ei koneeseen saa viedä. Siinä sitten vaan sedille avaamaan täynnä olevaa rinkkaa ja kaivaamaan kalliit Suomesta ostetut aurinkorasvat esille ja roskiin. Lopulta kun siitä päästiin niin meitä kehotettiin taas juoksemaan, ja meidän portille oli tietty matkaa. Tai ainakin täydet rinkat selässä matka tuntui toooosi pitkältä ja juoksuaskeleet raskailta. No lopulta päästiin koneeseen 9.24 ja lähtö oli 9.25 (vaikkakin jostain muusta syystä lähettiin kyllä myöhässä).

Sellanen oli meidän Amazing Race tänään, virheestä oppien sunnuntaina lähetään kyllä lentokentälle hyvissä ajoin. Tänään on varmaan taas aika lepopäivä, jos jonkun yhen nähtävyyden jaksais käydä kattomassa. Ja kaiken lisäksi oon tullu kipeeks, kurkkuun koskee ja korvatulehduskin varmaan tekee tuloaan...

Eikä ihme, että on kuuma ku Forecan mukaan lämpöö on +35 ja "tuntuu kuin +42"... :D

1 kommentti:

  1. Uups, olipa jännää lukea teidän räväkästä lähdöstä, hienosti ehditte koneeseen, onnittelut siitä!

    VastaaPoista