perjantai 2. joulukuuta 2011

Vihdoin se hyväksymiskirje

Hyväksymiskirje koululta

"We are happy to announce that you have successfully passed the document screening and are admitted to enter Bali International Program on Asia Studies (BIPAS) at Udayada University for the academic year 2012. You are invited to be present in the orientation program that will be held on Wednesday, January 11st, 2012. We are looking forward to meeting you."

Tulihan vihdoin se lopullinen hyväksymiskirjekin. JEi! :) Nyt voi sitte hakea viisumin, matkavakuutuksen (paras tarjous on jo tiedossa) ja viedä kirjeen KELAn tädeille liitteeksi ulkomaan opintotuen hakemukseen.

Muista järjestelyistä on vielä hoitamatta rinkka, kämppä paikanpäällä, muutto Suomessa kahen viikon päästä... Mitähän muuta, ja mitähän on unohtunu? =P

Rokotukset

Rokotuksia on hommattu B-hepatiitti (A oli jo), jäykkäkouristuksen uusinta, Japskin aivokuume tai tulehdus mikä lie. Ja lavantauti odottaa jääkaapissa syömistään. Rahaahan noihin rokotuksiin saa uppoomaan ihan kiitettävästi: b-hepatiitti oli 50€/kpl ja niitä tulee kolme piikkiä, japski 130€/kpl ja niitä kaks, lavantauti 32€... Eli nopeella laskutoimituksella olen mennyt piikille vapaaehtosesti viis kertaa (yks hepatiittipiikki tulee vielä matkan jälkeen) ja tästä lystistä maksan yli 440€. No, onneks on niitä apurahoja tullut.

Jee, ens viikon läksäreitä odotellessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti