perjantai 30. joulukuuta 2011

Ekat päivät Bangkokissa kuvina

Kaks urpoo lentokoneessa
Tuk tuk
Liikenne on välillä vähän kaaottista, niin mietityttää mitenhän me ite pysytään Balilla sitte skootterilla samanmoisen ja vasemmanpuoleisen liikenteen mukana.
Ekat päivät on aika hyvin menny MBK:lla, shoppaillessa vähän ja yläkerran ruokalassa
Henkien talo
Thaimaalaista nykytaidetta... (?)
City of Life. Sky Train on toiminu aikalailla meijän kulkuvälineena, ettei ny taksilla tarttis joka paikasta kulkee. (Kun ne euron taksi- tai tuktukmatkat on niin hirmu kalliita.)
Todistusaineistoa, että käytiin temppelissäkin.

Oon näitä kuvia yrittäny muutamaan kertaan lataa ja pienentää kuvia ja lataa ja lataa... Mutta hostellin netti on ollu hieman vastahakonen. Lisätään kuvia sitte kuvakansioon myöhemmin, mutta tässä nyt muutamia otoksia ja todistusaineistoja. :)

Jalat huutaa hoosiannaa ja on superturvonneet, kun ollaan oltu vaan kävelemässä täydet päivät. Tänään aateltiin päivällä ottaa rennommin ja mennään kohta aamupalalle ja läheiselle hierojalle. Sitten vaan ootellaan, että Riina tulee perille. Illalla suuntana ois Weekend market, jos se on näin uudenvuoden kynnyksellä auki. Siitä jatketaan sit taas Sky Trainilla iltaelämään, ja voitais vähän tutustua paikallisiin baareihin, jotta ois sit uutena vuotenaki joku paikka mihin mennä. Nimittäin tällä hetkellä iltapaikkojen metsästys on menny vähän mönkään ja ollaan löydetty ihan vääriin paikkoihin. Ei ny esim. arabien kadulta löytyny ihan meikäläisten lempi illanviettopaikkoja. =p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti