lauantai 31. joulukuuta 2011

Perjantai

Khaosan Baan Thai Hostel
Tyttöjen nätti huone
Muutama kuva meijän hostellista. Tää sijaitsee vähän kauempana, mutta eihän se haittaa ku taksilla pääsee (ja taksilla pääsee halvalla, esim eilen baarista kotiin kolmelta yhteensä 80bahtia eli 2euroo). Ja hostelli on kyllä tosi mukava, ja henkilökunta kans. On jopa ilmastointi, jota ei välttämättä ees tarttis, lämmintä vettä, aamupala... =P Tämmönen majotus irtos noin 10e/yö/hlö.

Riina liitty seuraan! Ja meni heti nukkumaan.

Tosiaan Riina tuli eilen tänne! Ensin se nukku. Sit lähetii hitaasti liikkeelle. Käytii MBK:lla yläkerrassa syömässä reilu euron ruoka-annokset. MBK:lla syöminen on tullu jo tavaks... Halpaa lounasta. Sitte käytiin Sky Trainilla kattoo Weekend Markettia, mutta se oli ilmeisesti uudenvuoden takia suljettu. Ajeltii siitä sit taas Sky Trainilla (skytrain maksaa n. 20-40 bahtia per matka) Nanaan, ja käppäiltiin taas vähä ympäriinsä ja pysähdyttiin drinksuille ja vähä syömää lisää. Sitte ku siinä pyörittiin, ni löydettiin vihdoin normaaleja baareja. Paras oli kyl ehdottomasti tommonen autobaari, josta irtos drinksut 2,5e ja niitä sai myös ämpärissä! Tai semmosessa pienessä. Pitihän semmonenki sit ottaa.



Käytiin kuuntelemassa Australian Barissa filippiiniläistä coverbändiä. Oli muuten hyviä ja sai toivoa ja ne soitti melkeen mitä vaan! Arvatkaa vaa toivottiinko. Ja tonne ois suunta myös tänään illalla kun soittavat uuestaan. Anne tossa jo kirjottelee lapuille valmiiks toiveita. :)


3 kommenttia:

  1. osaako ne filippiiniläiset soittaa Spice Girlsin Wannabeetä?

    VastaaPoista
  2. Ei tullu toivottuu sitä, mutta WakaWakan ne soitti meijän toiveesta! :)

    VastaaPoista
  3. pitää alkaa seuraan tätä teidänki blogia ku riina linkitti, vaikuttaa niin siistiltä nää teidän kaikkien reissut! kateellisena istun suomessa. :D

    VastaaPoista