keskiviikko 28. joulukuuta 2011

One night in Bangkok

Eka yo Bangkokissa takana, kylla nukuttiki ku kumpikaan ei oikein lentokoneessa saanut nukuttua. Lento Bangkokiin lahti Istanbulista vahan ennen puolta yota ja ensimmaiset noin kolme tuntia menikin syodessa, eli nukkumaan paasi noin kolmen aikaan Suomen aikaa. Ja kuuden aikaan olikin jo heratys aamupalalle. Kello oli siis Bangkokin aikaa noin 11, joten ikkunasta paistoi jo aurinko. Perilla oltiin sitten noin 13.30 paikallista aikaa. Taalla on siis viis tuntia kello enemman kuin Suomessa, joten laskekaa siita. Bangkokin lentokentalla joutu odotteleen sitten viela pari tuntia passijonossa ja laukkuja hakemassa ja junaa metsastamassa...

Turkish Airlines, jolla lennettiin, oli positiivinen yllatys. Kuulostaa ehka halpayhtiolta, mutta sita se ei ainakaan palveluiden puolesta ollut. Ja Mirka paas vahingossa parempaan luokkaan, joten sai viela paljon enemman kaikkee ja viel enemman jalkatilaa ja leveemman penkin. Ja ruuatkin tuli monessa eri osassa, toisin kuin turistiluokassa. Jokaisella oli omat telkkarit ja kuulokkeet, onneks myos turistiluokassa, ja leffavalikoima oli valtava, joten nukkumaan ei senkaan takia heti viittinyt menna.

Lopulta noin viiden aikaan kun paastiin hostellille mentiin saman tien nukkumaan reilu tunnin paikkarit. Sitten, noin 10 tuntia syomatta olleina, lahettiin ettimaan keskustaa ja ruokapaikkaa. Syotiin tom yamit ja lihat ja lahettiin takas nukkumaan.

Hostellimme on Khaosan Baan Thai, joka ei pelosta huolimatta ollut suljettuna tulvien takia, vaikka Google Maps nain vaittikin. Perushostelli, joka on aika kaukana keskustasta, joten taksia tai tuk tukia saa kayttaa matkan taittamiseen. Aamupalakin kuuluu hintaan, kaks nakkia, muna ja paahtoleivat hymiolla =)

Nyt lahetaan shoppailemaan keskustaan, heippa!

1 kommentti:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=WwYfsTkfR9g&feature=related

    VastaaPoista