sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Läksärit meni, lähtö lähestyy...

Pistäkää tästä taustamusiikkia päälle. Tätä hölmöä biisiä fiilisteltiin läksäreissä (vähän väärästä maasta lauletaan, mutta sehän ei haittaa). "Päälle simmarit puin, kuin valas valkoinen uin." Kohta päästään toteuttaa se. :)




Tosiaan Sirpan, Miinan ja Mannen läksärit raksalaisten kavereitten kanssa on nyt ohi. Hauskaa oli! :) Saatiin hieno kortti, hapankorppuja ja suomisuklaata, kilisteltiin skumppaa, kuunneltiin tosi laadukkaita ja hölmöjä lähtemiseen ja matkustamiseen liittyviä biisejä. Lisätään kuvia läksäreistä heti kun niitä rimmmpeltä ja muorilta saadaan!

Näin hieno kortti saatiin tytöiltä. Oli meijän kuvat oikein ammatimaisesti photoshopattu aidolla leikkaa-liimaa tekniikalla kuvaan. :)
Ja alotin tänään pakkaamisen. Toisin sanoen oon yhen laatikon saanu teipattua kiinni. =D Ens viikonloppuun mennessä pitäis olla kämppä pakattuna ja enää rinkallinen tavaraa jäljellä. Vaikka pakkaamiseen meneeki jokusen aikaa ja se on vähän rasittavaa, ni on ihanaa päästä heittämään iso läjä vanhaa tavaraa roskiin. Mutta siinä tavaroita läpi käydessä kun pitää miettiä mitä mahdollisesti tarttee matkaan mukaan, niin tulee kunnollaa lähdön fiilis! Enään kaks viikkoa. Tää on nyt vaa tämmönen fiilistelypostaus, kun tuntuu että nyt jotenkin tajuu että kohta lähetään. =D Jeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti