torstai 24. marraskuuta 2011

Aina voi haaveilla


Tunnustus 

Joo tunnustetaan; en oo saanu tänään mitään koulujuttuja aikaseks, vaikka niitä kyllä ois tossa jonossa muutamia. Hups. Tarkotus ois, että sais kaiken palautettua ja hoidettua ennen joulua ja lähtöä... Mutta kai se on vaan ny hyväksyttävä, että mitä lähempänä lähtö on, sitä vaikeempi on keskittyä kouluun. Tänään oon vaan ettiny ja zoomaillu kämppiä, lähetelly viestejä ja sitten kattellu surffivideoita. Taas. Astetta suurempi keskittymishäiriö siis. =/ Ehkä toi kandityöki muhiintuu tällee itteekseen valmiiks. No, lupaan heti tän viestin jälkeen alkaa hommiin taas. Vähemmän stressiä.

Maitovalaat?

Moni on kyselly, että mistä blogin nimi tulee. Että mikä ihmeen ”maitovalaat rannalla”? No, kaks valkosta suomalaista siiderimötköä biitsin hiekalla makaamassa surffilaudan päällä heiluttamassa käsiä ja opettelemassa kauhoo... Selkeetä. :D (Meitä ei piä ottaa liian vakavasti.)

Mutta eniveis, aina voi haaveilla:

Kohta mekin päästään!

PS. Mietittiin myös ryhävalaita, mutta se ois ehkä ollu vähän liikaa. =D Suosittelen tekemään googlen kuvahaun "ryhävalas", niin tiedätte miksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti