sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sirpa, Manne ja Miina Filippiineillä

Kun Kati ja Martina vielä olivat Balilla, lähdettiin meidän midsemesterloman kunniaksi Filippiineille kokoonpanolla minä, Mirka ja Riina. Suomen edustajat saivat siis pärjätä pari vikaa päiväänsä paratiisissa ilman meitä. Vaikka Filippiinien jälkeen ei Bali enää tunnu niin paratiisilta... Oltiin reissussa 18.-28.3. ja oli aivan mahtava reissu! Paljon tuli reissattua ja eri paikkoja nähtyä, en voi kuin suositella Filippiinejä kaikille. Kerrottavaa on vaikka kuinka, mutta onneksi Riina teki työn puolestamme ja koska ollaan Mirkan kanssa laiskoja niin pyydämmekin teitä lukemaan reissusta Riinan blogista:


Sitä paitsi veikkaan, että meidän kirjottama teksti olis ollu paljon pidempi ja tylsempi :D Omasta paluumatkastamme voimme tosin sen verran kertoa, että se oli pitkä ja puuduttava. Lensimme Manilasta Singaporeen, jossa saimmekin sitten viettää kokonaisen yön. Ei tietenkään päästy ekasta aulasta lentokentällä pidemmälle, koska ei oltu tehty check-iniä, joten vietimme yön kovilla epämukavilla penkillä ulko-oven vieressä. Väsyneinä pääsimme kuitenkin turvallisesti takaisin aurinkoiselle Balille ja kyllä olikin ihanaa tulla takaisin kotiin!

Perjantaina Mirkan vanhemmat saapuivat vieraaksemme tänne ja lauantaina perässä tuli Päivi ja Jaakko, joten menoa taas riittää. Näistä seikkailuista sitten enemmän myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti